Imate poslovnu ponudu? Popunite formular i stupite u kontakt sa nama


Komunikaciona rešenja

za hotelijerstvo

Poboljšajte zadovoljstvo klijenta tako sto ćete im pružiti kvalitetnu uslugu.

Izbor pouzdanih i rešenja sa vrhunskim performansama

Pružite svojim posetiocima kvalitetnu uslugu i iskustvo. Hoteli imaju koristi od naše stručnosti kako bi vam ponudili pouzdana, efikasna rešenja savršeno prilagođena zahtevima vaših kupaca.

Poboljšajte korisničko iskustvo

Visokokvalitetna korisnička dobrodošlica, kvalitetna internet veza, brz i jednostavan pristup svim vrstama informacija (vesti, vremenska prognoza…), zabavne usluge (VOD, JUBOX..), usluge na zahtev (budilnik, room servis …).
Gosti danas žele da se osećaju kao kod kuće kada borave u hotelu. Izdvojite se od svojih konkurenata tako što ćete im pružiti pravo iskustvo, poboljšati zadovoljstvo kupaca i zadržati njihovu lojalnost.

Naša rešenja za hotele
  • Protel PMS je vrhunsko  IT rešenje za poslovanje hotela, tehnološki i po zastupljenosti, lider u Evropi i jedan od 2 globalna lidera. Isprobano i stabilno rešenje, implementirano je u više od 20.000 hotela i objekata, najviše u Evropi, s globalnim ugovorima sa hotelskim lancima.
  • Protel poseduje bazu od preko 150 hotela na tržištu Srbije i ex-YU zemalja koje smo uspešno implementirali u prethodnih 6 godina i za koje pružamo tehničku podršku.
  • Rešenje odlikuje fleksibilnost, koja ga izdvaja na tržištu, što je posebno vidljivo u podršci i pri formiranju tailor-made funkcionalnosti prema specifičnim zahtevima hotela.
  • Protel je potpuno rešenje sa razvijenim i sertifikovanim interfejsima (preko 1.000) ka drugim softverskim i hardverskim sistemima u hotelu, a koji se mogu instalirati prema potrebi pojedinog hotela (F&B, računovodstvo, CRM, Wellness&SPA, Revenue management, BMS, kontrola pristupa, PBX, IPTV, WiFi itd.)

Network i WI-FI

Kreirajte, postavite i upravljajte svojom Wi-Fi mrežom u potpunosti u cloud-u ili on-premise.

Osigurajte maksimalnu pokrivenost, uvek stabilna propusnost, upravljajte svojim korisnicima, odvojite klijente i zaposlene stvaranjem posebnih mreža.

Telefonija

Potpuno fleksibilna telefonska rešenja koja se lako integrišu s vašom trenutnom arhitekturom, PMS-om, poboljšavaju udobnost vaših klijenata i efikasnost vaših zaposlenih.

+ niz funkcija posvećenih hotelskom okruženju: budilnik, direktno biranje, room servis …

IPTV

Odaberite TV pakete po jeziku, žanru + VOD (video na zahtev) ili sastavite svoju ponudu prema svojoj klijenteli.

Iskoristite dodatne usluge kao što su: personalizovani pozdrav (personalizovana poruka pri uključenju televizora), poruke (slanje poruka direktno na televizijskom ekranu), chromecast …