Imate poslovnu ponudu? Popunite formular i stupite u kontakt sa nama


 

VDI Kabliranje

Kablovska infrastruktura, koja nosi širok spektar aplikacija, mora biti u stanju da zadovolji potrebe organizacije.

Mi smo u stanju da dostavimo rešenja infrastrukture za sve vrste okruženja:

  • VDI kabliranje
  • Povezivanje širokopojasnih optičkih vlakana
  • Bezbednost: Personalna i Materijalna
  • „Video over IP“

Kvalitet naših infrastrukturnih usluga je podržan od našeg tima specijalizovanih tehničara i inženjera koji implementiraju kablovske sisteme. Ovi stručnjaci imaju veliki broj ispitnog i mernog alata i skrupulozno poštuju internacionalne i evropske standarde.

Mrežna i bezbednosna infrastruktura

Mi podržavamo naše klijente u njihovim IP mrežnim infrastrukturnim projektima obavljajući konsalting zadatke, projekte integracije i planove migracije da obezbedimo infrastrukturu u LAN, WAN i WLAN-okruženju.

Specijalizovani u konvergentnoj arhitekturi za „voice/data/video“, primenjujemo sigurne arhitekture podataka, održive i unapredive koje garantuju visok kvalitet usluge.
Mi takođe posedujemo neophodno iskustvo u obezbeđivanju mrežne arhitekture od internih i eksternih rizika koji utiču na informacione sisteme naših klijenata.

Bezbednost: personalna i materijalna

Da li slučajno (vatra) ili namerno (vandalizam, napad, krađa), rizik dolazi u velikom dijapazonu oblika i može izazvati teške gubitke za poslovanje i sa ljudske i finansijske strane.

Za obezbeđenje sigurnosti zaposlenih i zaštitu poslovnih zgrada, i sredstva, posedujemo stručno obezbeđenje visokog kvaliteta:

  • Ukupno poznavanje bezbednosnog i sigurnosnog planiranja
  • Detaljno poznavanje propisa i standarda
  • Izbor i instalacija kontrole pristupa, video nadzora, opreme za detekciju upada i požara

IT Rešenja

IT rešenja igraju ključnu ulogu u procesu donošenja poslovnih odluka. Pronalazeći pravi spoj između onoga što je potrebno i šta je trenutno raspoloživo na tržištu često je pravi izazov.

Posedujemo veštinu i stručnost za implementaciju inovativnih rešenja i usluga u liniji sa strategijom i ciljevima naših klijenata. Nudimo kompletan asortiman rešenja i usluga na bazi snažnog partnerskog odnosa sa velikim kompanijama u IT industriji:

  • Rešenja: softver, serveri, profesionalni PC računari, laptop-ovi, grafičke radne stanice, periferije, multimedija.
  • Usluge: Upravljanje projektima, IT revizija i upravljanje imovinom, inženjering, integracija sa kompletnom konfiguracijom i kreiranjem, podrška, pomoć, obuka krajnjih korisnika, održavanje, pružanje specijalističkog znanja i „outsourcing“.